Cross Creek High School – 2024-2025 Bell Schedules

Regular Bell Schedule					
CLASS	BEGIN	END	TIME		
Morning Duty	7:00	7:15	15 min		
Morning Transition	7:15	7:25	10 min		
1 st Period	7:25	8:10	45 min		
2 nd Period*	8:15	9:10	55 min		
3 rd Period	9:15	10:00	45 min		
4 th Period	10:05	10:50	45 min		
Lunch/5 th period	10:55	12:25	90 min		
Transition**	10:55	11:00	5 min		
1 st Lunch	11:00	11:25	25 min		
2 nd Lunch	11:30	11:55	25 min		
3 rd Lunch	12:00	12:25	25 min		
6 th Period	12:30	1:15	45 min		
7 th Period***	1:20	2:15	55 min		

Morning Activity Schedule					
CLASS	BEGIN	END	TIME		
Morning Duty	7:00	7:15	15 min		
Morning Transition	7:15	7:25	10 min		
Morning Activity	7:25	8:15	50 min		
1 st Period	8:20	9:00	40 min		
2 nd Period	9:05	9:45	40 min		
3 rd Period	9:50	10:30	40 min		
4 th Period	10:35	11:15	40 min		
Lunch/5 th period	11:15	12:40	95 min		
Transition**	11:15	11:20	5 min		
1 st Lunch	11:25	11:50	25 min		
2 nd Lunch	11:55	12:20	25 min		
3 rd Lunch	12:25	12:50	25 min		
6 th Period	12:55	1:30	35 min		
7 th Period***	1:35	2:15	40 min		

* We will use "Morning Activity" schedule when students need to report to homeroom.

Afternoon Activity Schedule					
CLASS	BEGIN	END	TIME		
Morning Duty	7:00	7:15	15 min		
Morning Transition	7:15	7:25	10 min		
1 st Period	7:25	8:00	40 min		
2 nd Period	8:05	8:45	40 min		
3 rd Period	8:50	9:30	40 min		
4 th Period	9:35	10:15	40 min		
Lunch/5 th period	10:15	11:45	90 min		
Transition**	10:15	10:20	5 min		
1 st Lunch	10:20	10:45	25 min		
2 nd Lunch	10:50	11:15	25 min		
3 rd Lunch	11:20	11:45	25 min		
6 th Period	11:50	12:25	35 min		
7 th Period	12:30	1:15	35 min		
Afternoon Activity	1:20	2:15	55 min		

*10 minutes added for Morning

Show/announcements

** 5-minute transition to allow 1st lunch students

To set down laptops, etc.

***5 minutes added for Afternoon

Announcements